Posts tagged “foto

Otoblitz Classic Car Show & Kejurnas Drifting Seri V

I went to JI Expo Kemayoran last Sunday expecting to watch Kejurnas only, but the track was raining, so I went to the Classic Car Show instead, and I’m not disappointed, even a slight bit. Here are some cars (and bikes) that I like from the show.

This KE20 was REALLY clean and turns out it got it’s engine swapped to a 3S-GE BEAMS.. Perfect.

I was also ecstatic to see other rarities inside the main hall such as Golfs and BMWs.. but seems like I can’t capture them all, and this 3 shots will have to represent the rest.

..Except these two guys. This FD RX-7  is spot on, and the 190SL is just such a classic.

They also had bikes displayed, and needless to say, there are some really cool bikes there.

And of course, a part market. What car show is complete without them?

As the rain had gone as I came out of the show hall, I went back to the drift track and took some photos. Didn’t really paid attention to who’s doing what on the track, so I’ll leave you here with the pictures now.

P.S. Thanks to my girlfriend for being a human lightstand/armrest accompanying me for the day. 🙂
Advertisements

between Turkey’s surface and sky.

so this is it. foto foto gw liburan kemaren (telat banget wong liburannya juli –‘) dari Turki. Foto di atas gw lupa itu, yang jelas itu bangunan bersejarah dari kerajaan Turki zaman dulu. itu di bagian kiri barisan gedung bersejarah juga. dan disamping sungai seinget gw karena itu “summer house” para keluarga kerajaan.

ini di bagian entah dimana (salahkan saya pikun –) yang jelas ini setelah hot-air balooning. (edit: ini gw baru inget ternyata di Pamukalle CMIIW yang jelas yang bagus di sini tuh batu/tebingnya yang unik. tapi bukan yang ini. – -‘)

ini itu mungkin kayak teater yang bentuknya staggered semi-circle. bangunan dari jaman roma karena dulunya Turki itu wilayahnya roma, dan ini itu sebenernya kota, cuma hancur gara gara gempa-bumi. dan salah satu tempat yang menarik lainnya adalah…

ini. ini adalah tempat pemandian air panas gitu, cm  gw liatin view dari situnya aja deh. 😀 ini tebingnya putih karena air panasnya itu ada banyak kalsiumnya. nah yang bagian putih itu gak boleh diinjak, karena kalsium itu gampang lepas (atau apalah –) yang jelas kalo sering ada kontak jadi kayak yang ditengah warna kuning keemasan gitu.

fotonya juga tolong saran dan kritiknya ya. hehe. nubi ane.

segini dulu, tak lanjutin nanti. misi. 🙂 *ngutakngatikPhotoshop*